Οι 3 must have εκκεντρικές τσάντες του καλοκαιριού.

22/08/2022

Οι 3 must have εκκεντρικές τσάντες του καλοκαιριού

Female-G > Style > Οι 3 must have εκκεντρικές τσάντες του καλοκαιριού

Η Βασιλική Ορνιθοπούλου εντυπωσιάζει με τις χειροποίητες δημιουργίες της, διαλέξαμε και σας προτείνουμε τρεις τσάντες σε εκκεντρικά σχέδια, που θα τους εντυπωσιάσουν όλους. Διαλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

Egli V

Χειροποίητη βυσσινή πλεκτή τσάντα με φτερά και παγιέτα

Egli V

Χειροποίητη πλεκτή τσάντα με φτερά σε χρώμα βυσσινί από νήμα acrylic με μαγνητικά κουμπώματα.. Το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι υφαντό στον αργαλειό σε χρώμα γκρι, τα πλαϊνά και το καπάκι είναι πλεκτά. Είναι στολισμένη με μωβ φτερά και ασημί παγιέτα, με ασημί αλυσίδα 120cm. Έχει εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα και πάνινη θήκη.

Kelly E

Χειροποίητη πλεκτή μπεζ βραδινή τσάντα με χρωματιστό στόλισμα

Kelly E

Χειροποίητη πλεκτή βραδινή τσάντα ας χρώμα μπεζ σκούρο,από νήμα cotton με μεταλλική κλωστή και αλυσίδα μεταλλική σε χρώμα χρυσό 120cm. Είναι στολισμένη με δαντέλα χρωματιστή, έχει εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα και μαγνητικά κουμπώματα, διαθέτει πάνινη Θήκη τσάντας

Amarilis medium D

Χειροποίητη πλεκτή τσάντα χρώμα καφέ σοκολά με animal print

Amarilis medium D

Χειροποίητη πλεκτή τσάντα σε χρώμα καφέ σοκολά, το καπάκι είναι από δέρμα τριχωτό animal print με αλυσίδα χρυσή 120cm. Έχει εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα και μαγνητικά κουμπώματα, διαθέτει πάνινη θήκη τσάντας.

Photo cover:Menia B