Οι ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες που έγιναν διάσημες

06/11/2022

Οι ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες που έγιναν διάσημες

Female-G > Style > Οι ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες που έγιναν διάσημες

Bασιλική Ορνιθοπούλου – Μία γυναίκα με στυλ!

Αγαπώντας την κομψότητα και την τελειότητα από μικρή, η Βασιλική Ορνιθοπούλου αποφάσισε να αφιερώσει το ταλέντο της στο πλεκτό και να χτίσει την πορεία της στη βιομηχανία της μόδας, με προτάσεις εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της  Ελληνικής φύσης.

Οι ασυνήθιστες χειροποίητες δημιουργίες της είναι υψηλού επιπέδου και εξωτερικής εκτέλεσης, με αποτέλεσμα να κινήσουν το ενδιαφέρον των ξένων αγορών.

Με μια φουτουριστική νότα, και έχοντας πάντα σαν βάση το πλεκτό, η Βασιλική συνδυάζει σε πρωτότυπες και θηλυκές γραμμές την απαλότητα του μαλλιού με πέτρες, φτερά, βιολογικές γούνες και άλλα υλικά της φύσης, δημιουργώντας σχέδια που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη κομψότητα τους σε μοναδικές πλεκτές τσάντες, πλεκτά ρούχα και πλεκτά μαγιό..

Πλεκτό, γούνα και ύφασμα συνθέτουν ένα μοναδικό καμβά.

Υπέροχα χρώματα και σχέδια θα σας ενθουσιάσουν. Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες σε έναν καταπληκτικό χώρο.

Τα χειροποίητα ρούχα και οι χειροποίητες τσάντες της είναι όλα μοναδικά, φτιαγμένα με αγάπη και λεπτοδουλεμένες βελονιές, που αναδεικνύουν την απαλότητα και τη θαλπωρή του πλεκτού.

Το Atelier Vasiliki από το 2019 έως σήμερα, είναι μια boutique με 100% χειροποίητες collection, που προχωράει με σταθερά βήματα και με καινούργιες ιδέες που ταξιδεύουν σε κάθε πόλη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

«Ανέκαθεν απολάμβανα την απαλότητα του μαλλιού και τη δυνατότητά του να μεταλλαχθεί και να προσφέρει αμέτρητες επιλογές για κάθε γυναίκα και κάθε εποχή!»

Μπορείτε να επισκεφτείτε το showroom με ραντεβού ή το site www.ateliervasiliki.com που διαθέτει και e-shop.

SHOWROOM

Τσιμισκή 99, 1ος όροφος
Μόνο με ραντεβού
Τηλ. επικοινωνίας: 6972926212

instagram atelier_vasiliki

fb @vasilikiatelier

youtube Atelier Vasiliki

www.ateliervasiliki.com