Η πλεκτή τσάντα είναι η τελευταία λέξη της μόδας

27/01/2023

Η πλεκτή τσάντα είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Female-G > Style > Η πλεκτή τσάντα είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Η χειροποίητη πλεκτή τσάντα είναι η απόλυτη τάση της μόδας! Βρήκαμε και σου προτείνουμε εκκεντρικές και ταυτόχρονα κομψές χειροποίητες πλεκτές τσάντες. Η νέα τάση επιβάλει μικρές τσάντες σε σχήμα βαρελάκι. Διαλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

Avra A

Avra A

Η Avra A, είναι μια 100% χειροποίητη πλεκτή τσάντα βαρελάκι με φούσκες σε χρώμα λευκό από νήμα acrylic με μεταλλική κλωστή και πλαϊνά plexiglass σε μαύρο χρώμα. Έχει μια αλυσίδα σε συνδυασμό μεταλλική ασημί με ακρυλική ασπρόμαυρη 120cm και ένα χερούλι χειρός τετράγωνο ασήμι. Κλείνει με μαγνητικά κουμπώματα και έχει εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα. Εμπεριέχει πάνινη θήκη αποθήκευσης.

Avra D

Avra D

Η Avra D, είναι μια 100% χειροποίητη πλεκτή τσάντα βαρελάκι με φούσκες σε χρώμα δίχρωμο γκρι λευκό από νήμα acrylic και πλαϊνά plexiglass μαύρα. Έχει ένα χερούλι χειρός τετράγωνο μεταλλικό σε χρώμα ασημί και έναν ιμάντα γκρι ανοιχτό και γκρι σκούρο ανοιγόμενο 13,5cm. Κλείνει με μαγνητικά κουμπώματα και έχει εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα. Εμπεριέχει πάνινη θήκη αποθήκευσης.

Avra F

Avra F

Η Avra F, είναι μια 100% χειροποίητη πλεκτή τσάντα βαρελάκι με φούσκες σε χρώμα κόκκινο από νήμα acrylic και πλαϊνά plexiglass μαύρα. Έχει ένα χερούλι χειρός σε μεταλλικό χρώμα χρυσό και ιμάντα σχέδιο ζέβρα κόκκινο μαύρο ανοιγόμενο 13,5cm. Κλείνει με μαγνητικά κουμπώματα και έχει εσωτερική επένδυση με βαμβακερό ύφασμα. Εμπεριέχει πάνινη θήκη αποθήκευσης.

Photo cover:Avra F